Om os

Teamet bag Lahrsten ApS består af Morten Lahrmann og Kim Czichelski Svejgaard. Kim er den praktisk anlagte og Morten er den planlægningsmæssigt anlagte. Tilsammen driver vi Lahrsten med deltagelse fra vores gruppe af fantastiske sælgere, som rejser land og rige tyndt og hjælper danskerne med at genopdage vores lokale nordiske vintyper.

Lahrstens mission er, at hjælpe de nordiske lande med at genopdage vores lange tradition for vin af egne lokale råvarer. Mjød er den nok mest kendte af de nordiske vintyper, og den som vores arbejde tager udgangspunkt i. Mjød eksisterer i et væld af afskygninger, fra den knasende tørre til det hvinende søde og er et produkt vi i Danmark har en lang historie med.

I dag er mjød et nicheprodukt som oftest brygges af på hobbyplan af entusiaster og et par få professionelle bryggere, som alle arbejder med og udforsker de mange muligheder, der findes i de forholdsvis enkle råvarer, som udgør grundlaget for denne nordiske vintype, mjøden. De frembringer et væld af fascinerede og spændende produkter med afsæt i den nordiske natur og de muligheder den giver.

Det er dé produkter Lahrsten gerne vil være med til at bringe ud til de nordiske lande.

Udover lahrsten.dk deltager Lahrsten hvert år på et væld af arrangementer fra livstilsmesser og dyrskuer til byfester og julemarkeder, hvor vi deler vores entusiasme for den nordiske mjød, som det mere nære alternativ til de klassiske drue-baserede vine.