Forsendelse - Altid fri fragt!

Gratis forsendelse

Hos Lahrsten får du altid gratis forsendelse. Også hvis du kun køber én flaske.

Indrømmet, at sælge én flaske og give fri fragt er ikke verdens bedste forretning, men da en del af vores mission er, at udbrede kendskabet til mjød og andre nordiske vintyper, så vil vi gerne gøre det så nemt som muligt at prøve vores produkter. 

Det værende sagt, så kan vi kun anbefale at købe to eller tre flasker, nu du er igang for det er altså nogle dejlige produkter.

 

Forsendelsestid

Bestillinger bliver normalt sendt 1-2 hverdage efter bestillingen er lagt, medmindre andet er angivet på webshoppen. Hvis du har en hastebestilling af mjød eller andet, så skriv gerne til os på info@lahrsten.dk

Din bestilling bliver sikkert pakket ind og sendt med DAO, GLS, eller PostNord alt efter hvilken forsendelsesløsning du vælger. 

Vi tilbyder gratis forsendelse på alle køb til nærmeste pakkeshop. Yderligere tilbyder vi mulighed for at tilkøbe levering på privatadresse eller arbejdsplads.

Indpakning 

Vores indpakninger kan godt se lidt sjove ud. Vi prøver at genbruge alt det pap vores egen virksomhed generere til indpakning. Det er der flere årsager til.

Først og fremmest, så går vi ind for at passe på miljøet, og få ting er bedre for miljøet end genbrug. Derfor sender vi i alle former for genbrugt emballage, når vi har mulighed for det, selvom materialerne således også er billigere end færdigkøbt emballage, så koster det lidt ekstra i timer at genbruge. Nogle pakker komme til at se lidt sjove ud, men det er for det bedste. 

Dernæst, beskytter vores mindre genbrugsindpakninger faktisk bedre end de fleste færdigkøbte emballageløsninger vi har fundet til forsendelser af flasker. At sende glasflasker er notorisk besværligt, at pakkerne udsættes for lidt af hvert ifm. forsendelsen. Vi har gennem tiden eksperimenteret en del med, at indpakninger til forsendelse af vores mjød og andre produkter, og vores nuværende løsning er ganske simpelt den mest robust vi har fundet.